Skip to content Skip to footer
Partners

Onze eigen Hall Of Fame met meer dan 50 bekenden!

Gewoon Boef

Gewoon Boef man BANG BANG!! Natuurlijk kon ik me broski en nummer 1 van de rapgame niet zonder YouTube en Netflix laten. Nu kan hij rustig TV kijken onderweg naar shows, zijn wedstrijden checken, en favoriete films en series afspelen. Videoclips op YouTube en uiteraard de PS Remote Gaming Mode! Heb jij een boete al ingescand via de Bonnetje App? Je kan je boetes ook via de app in CarPlay inscannen. Get Yours Now!

Muis911

Awaaah  Familia Muis911👻 is bij ons langs geweest ook wel bekend als Mister Moezoe hij kon uiteraard niet ontbreken! Hij kan rustig films kijken op Netflix als hij aan het racen is op de weg naar huis. Of in de auto lekker onderweg video’s bekijken op YouTube. Volg muis op snapchat: mrmoezoe911 en muiiss911. Awahh SnelSnel geregeld. Wie heeft er vliegles nodig van de familie? Get Yours Now

Josylvio X Touringbus

HELLA CASH!! Big Bro en een van NL’s hardste MC’s Josylvio is al een aantal keer bij ons geweest. Dit keer hebben wij zijn Touringsbus aangepakt en kan hij en de rest van HellaCash zorgeloos genieten van YouTube en Netflix onderweg naar shows!

JORDYMONE9

JORDY X MONE9 Welcome to the Carplay fam!

MOEMAN

Moeman van HellaCash! Welkom bij de club, zorgeloos genieten in de auto!

Dave Roelvink

Dave Roelvink is bij ons langs geweest en kon uiteraard niet ontbreken! Hij kan rustig films kijken op Netflix als hij onderweg naar huis is van een avondje presentateren. Of in de auto zijn favoriete TV series wilt kijken. Zie jij het verschil tussen de twee broers? Get Yours Now!

D-Double

BANKJES PAPA🔥❤️ NL’s NR 1 punchlinekiller D-Double s is bij ons langs geweest en kan nu rustig videoclips op YouTube kijken zonder problemen!! In 2012 was hij de winnaar van The Next MC op BNN. Met New Wave was hij een van de winnaars van de Popprijs 2016 tijdens Noorderslag.

DopeBwoi

DopeBwoi is bij ons langs geweest en kan vanaf nu zorgeloos genieten van zijn nieuwste videoclips en films in de auto! Hij is onder andere bekend van zijn nummer één hit Guap!

Bizzey

BIZZEEEYYY!!! Is bij ons langs geweest en kan nu rustig in de auto zijn nieuwste videoclips checken! Bizzey is een Nederlandse MC, dj en rapper. Hij is een voormalig lid van de dj-groep Yellow Claw. Met het nummer ‘JA!’ kreeg Bizzey landelijke bekendheid als soloartiest.

STEVEN BRUNSWIJK X BRABONXGXR

Steven Brunswijk aka Braboneger ookwel bekend als een van de grappigste comedians van ons land is bij ons langs geweest! YouTube en Netflix in de auto! Of zoals Steven dat zegt; “Bel den Dokter” 👨🏽‍⚕️🤣

× WhatsApp