Skip to content Skip to footer
carplaynl

Over ons product

CarPlayNL is een merk dat bekend staat om zijn aftermarket CarPlay- en Android Auto-oplossingen voor voertuigen. Ze bieden een scala aan producten, waaronder CarPlay-kits, die bedoeld zijn om de functionaliteit van CarPlay en Android Auto uit te breden en toe te voegen aan auto’s die deze functies niet standaard ondersteunen.

Door een CarPlayNL-Kit te gebruiken, kun je profiteren van functies zoals het afspelen van videos (denk aan YouTube en meer), het ontvangen en verzenden van berichten, navigatie-instructies, spraakbesturing en de Appstore om zelf je favoriete apps zoals Netflix Videoland of bijv Ziggo Go, ViaPlay en F1 te downloaden , allemaal via het scherm van je auto. Het biedt een meer geïntegreerde en gebruiksvriendelijke ervaring voor het verbinden van je smartphone en je auto.

Koppel je PS4, PS5 of Xbox controller aan de CarPlay-Kit en je kunt via de Appstore alle mobile games downloaden spelen (online) zoals: Call of Duty, Fifa en Grand Theft Auto. Of download de PS Remote Play app en koppel je eigen console draadloos met de CarPlay-Kit en Stream jouw favoriete game via je eigen Playstation die thuis staat! 

Het is belangrijk op te merken dat de compatibiliteit van CarPlayNL-boxen kan variëren, afhankelijk van het automodel en het infotainmentsysteem van de auto. Het is raadzaam om de specificaties en compatibiliteit van een specifiek CarplayNL-product te controleren voordat je het aanschaft.

Het is ook de moeite waard om op te merken dat CarPlayNL de nummer 1 is van de Benelux en bekend is van oa samenwerkingen met meer dan 55 BN’ers, Rappers en Artiesten. een van de vele merken op de markt is die vergelijkbare aftermarket-oplossingen aanbieden voor CarPlay en Android Auto.

Wij leveren standaard met 8GB RAM geheugen en 128GB opslag. Quadqore qualqom 2,4ghz – 5,ghz processor. En de meest recente operating systems. Compatible met Android 13 en Apple IOS 16.5.4 Dit is in de CarPlay wereld de meest haalbare rekenkracht die een apparaat kan hebben. Op dit moment bestaat er niets snellers.

(06/06/2024)

× WhatsApp